Yogamassasje og healingmassasje

Ajurvedisk yogamassasje hos Anne Berit Skarestad.

Kontakt: anneberitskarestad@hotmail.com eller tlf. 97470506. 

Bestilling: Borre-bestilling

Yogamassasje er sammensatt av oljemassasje og yogatøyninger. Terapeuten utfører massasjen og tøyningene mens klienten blir veiledet i pust og avslapning. Behandlingsformen påvirker hele kroppen og når de dypere bindevevsstrukturene. Massøren benytter hender og føtter, og trykket tilpasses klientens muskelspenning. 

Metoden er spesielt egnet dersom du er stiv og spent i kroppen, men kan benyttes av alle. Yogamassasje motvirker rygg- og nakkeproblemer, problemer fra skuldre, hofter, knær og ankler samt stress og søvnproblemer. Om du allerede er i fin form, så vil yogamassasje kunne forebygge skader/slitasje og gi deg en følelse av fornyelse, dyp avspenning og velvære. Massasjen er også et velegnet tillegg til idrett, yoga og annen fysisk aktivitet, ved at du hurtigere og mer effektivt kan nå ditt potensial.

Metoden har sin opprinnelse i India og bygger på Ajurvediske prinsipper for helhetsbehandling. Utdanningen i Skandinavia blir gitt gjennom Axelsons Body Work School i Oslo, Gøteborg og Stockholm, og kan tas som tilleggsutdanning av massasjeterapeuter og yogalærere. Tilbakemeldingene fra brukere går ut på at massasjen har stor effekt bare etter tre-fire behandlinger. 

Healingmassasje bygger på de samme prinsippene som yogamassasje, men uten yogatøyninger. I stedet brukes ulike healingteknikker sammen med oljemassasjen.